Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

001 - Infosys Milestones

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. In which year was Infosys established?
A 1980
B 1981
C 1982
D 1991

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. In which year did Infosys (originally incorporated as a private limited company) go public?
A 1990
B 1993
C 1995
D 2000

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. In which year was the Employee Stock Options (ESOP) program introduced?
A 1991
B 1993
C 1994
D 2000

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. In which years, respectively, Nandan M. Nilekani and Kris Gopalakrishnan took over as CEO from their predeccors?
A 2003 and 2008
B 2004 and 2009
C 2002 and 2007
D 2002 and 2006

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. In which year did Infosys join the billion dollar club (annual revenue crossed 1 billion dollar)?
A 2004
B 2005
C 2006
D 2007

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. In which year did Infosys celebrate its 25th year?
A 2005
B 2006
C 2007
D 2008

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. In which year NRN turned 60 and retired from the services of the company? (The Board of Directors appointed NRN as an Additional Director and NRN continued as Chairman and Chief Mentor of Infosys)
A 2004
B 2005
C 2006
D 2007

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. In these years, Infosys' employee strength touched 50,000+, 70,000+ and 1,00,000+ respectively.
A 2006, 2007, 2008
B 2006, 2007, 2009
C 2007, 2008, 2009
D 2005, 2007, 2009

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. In which year, for the first time, the annual net profit crossed one billion dollars?
A 2004
B 2006
C 2008
D 2010

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. On what day every year does Infosys celebrate its birthday?
A Feb 21
B Apr 21
C Jun 21
D Jul 2

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget