Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

024 - Someone who...(Part 2)

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. Someone who obtains pleasure from receiving punishment
A masochist
B teetotalist
C chauvinist
D bigamist

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. A person with a prejudiced belief in the superiority of his or her own kind
A chauvinist
B populist
C pragmatist
D monotheist

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. A stubborn person of arbitrary or arrogant opinions
A philanthropist
B dogmatist
C populist
D sadist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. Someone who dislikes people in general
A misanthropist
B atheist
C idealist
D pessimist

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. An amateur who engages in an activity without serious intentions and who pretends to have knowledge
A noctambulist
B chauvinist
C sciolist
D protagonist

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. A person who hates marriage
A ironist
B misogamist
C illusionist
D humorist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. Someone whose reasoning is subtle and often specious
A larcenist
B pacifist
C casuist
D feminist

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. A total abstainer
A nationalist
B teetotalist
C pragmatist
D spiritualist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. Someone who serves as an intermediary between the living and the dead
A deist
B spiritualist
C protagonist
D larcenist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. Someone who makes charitable donations intended to increase human well-being
A ironist
B casuist
C masochist
D philanthropist

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget