Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

003 - Mangalore City

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. What is the average elevation of Mangalore above sea level?
A 22 metres
B 10 metres
C 0 metres
D 50 metres

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. Mangalore belongs to which district of Karnataka?
A Uttara Kannada
B Dakshina Kannada
C Udupi
D Hassan

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. Mangalore lies on the backwaters of
A Nertavati river
B Netravati and Gurupura rivers
C Gurupura river
D None of the above

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. The three cleanest cities of Karnataka (as per National City Rating exercise undertaken by Union Urban Development Ministry in 2010) in the descending order are:
A Bangalore, Mangalore, Mysore
B Bangalore, Mysore, Mangalore
C Mysore, Bangalore, Mangalore
D Mangalore, Bangalore, Mysore

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. Kasturba Medical College established in 1953 was India's _____ private medical college.
A first
B second
C fourth
D fifth

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. The Bibliophile's Paradise, a hi-tech public library opened in 2006 by the Corporation Bank, is located at
A Mannagudda
B Hampankatta
C Surathkal
D Kankanadi

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. On which month, every year, is the International Kite Festival organised at Panambur Beach?
A Dec
B Jan
C Feb
D March

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. Mangalore International Airport (formerly Bajpe Airport) was opened on
A 25 December 1971
B 25 December 1991
C 25 December 1951
D 25 December 2001

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. Mangalore was the city of inception of nationalised banks that include
A Corporation Bank
B Canara Bank
C Canara Bank
D All of the above

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. The most pleasant months in Mangalore are from ___ to ___, during which time the humidity and heat are at their lowest:
A Mar to May
B Jun to Aug
C Sep to Nov
D Dec to Feb

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget