Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

004 - Who said these in "Friends"?

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. I can handle this. "Handle" is my middle name. Actually, "handle" is the middle of my first name.
A Monica
B Joey
C Chandler
D Phoebe

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. It's just my character that's not brain-dead.
A Joey
B Chandler
C Phoebe
D Monica

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. You can't fire me. I make your decisions and I say, "I'm not fired." Ha!
A Rachel
B Monica
C Joey
D Ross

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. [Right after playing a song in the coffee shop ] If you want to receive e-mails about my upcoming shows, then please give me money so I can buy a computer.
A Ross
B Rachel
C Chandler
D Phoebe

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. If she wanted to be more like me, why couldn't she just copy my hairstyle or something?
A Ross
B Phoebe
C Rachel
D Monica

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. Wow. This is the first time I've walked down the aisle without the possibility of it ending in divorce.
A Chandler
B Ross
C Joey
D Rachel

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. Oh my God. I've become my father. I've been trying so hard not to become my mother, I didn't see this coming.
A Phoebe
B Monica
C Ross
D Rachel

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. What? You made a bet. A bet is a bet. You bet on a bet, and if you lose you lose the bet.
A Joey
B Rachel
C Phoebe
D Chandler

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. Oh, yeah, I'm a gym member. I try to go four times a week, but I've missed the last... twelve hundred times.
A Phoebe
B Joey
C Monica
D Chandler

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. I thought it'd be great, you know? have some time alone with my thoughts... turns out, I don't have as many thoughts as you'd think.
A Monica
B Rachel
C Joey
D Phoebe

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget