Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

005 - Identify the Brand from Tagline

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. Caring for life
A Apollo Hospitals
B Cipla
C Dr. Reddy's Laboratories
D Ranbaxy

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. sense and simplicity
A Philips
B Sony
C Dell
D Samsung

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. Life's Good
A Samsung
B Apple
C Philips
D LG

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. Fly the good times
A Air India
B IndiGo
C Kingfisher Airlines
D Jet Airways

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. Confidence in a connected world.
A Adobe
B Symantec
C McAfee
D AVG

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. make.believe
A Sony
B Philips
C LG
D Samsung

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. Life. Research. Hope
A Biocon
B Cipla
C Philips
D Dr. Reddy's Laboratories

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. The difference lies in our DNA
A Symantec
B Dr. Reddy's Laboratories
C Biocon
D Cipla

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. India's International Bank
A The Bank of Rajasthan
B Bank of Baroda
C ICICI Bank
D SBI

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. High Performance. Delivered
A Accenture
B IBM
C TCS
D CTS

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget