Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

011 - Sense of Weights

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. What is the weight of a 120 mm normal CD (without cover)?
A 200 - 250 grams
B 15 - 20 grams
C 100 - 120 grams
D 450 - 500 grams

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. Kingfisher's 70 seater propeller aircraft (ATR 72-500) has an approx. empty weight of
A 12,950 kilograms
B 24,950 kilograms
C 36,950 kilograms
D 48,950 kilograms

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. An average asian elephant normally weighs between
A 10,000 - 12,000 kilograms
B 500 - 600 kilograms
C 20,000 - 30,000 kilograms
D 3,000 – 5,000 kilograms

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. How much does 1 litre of LPG, 1 litre of petrol and 1 litre of diesel weigh approximately?
A 500 grams, 850 grams and 720 grams respectively
B 500 grams, 720 grams and 850 grams respectively
C 850 grams, 720 grams and 500 grams respectively
D 1 kg each

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. How much does 1 kg of cotton weigh?
A 1100 grams
B 900 grams
C 990 grams
D 1 kg

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. What is the kerb weight of Tata Nano?
A 1,500 kilograms
B 100 kilograms
C 1,000 kilograms
D 600 kilograms

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. What is the weight of a typical A4 sheet of paper?
A 5 grams
B 20 grams
C 1 gram
D 50 gram

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. Jabulani, the official matchball of the 2010 FIFA World Cup weighed approximately
A 840 grams
B 140 grams
C 440 grams
D 1 kg

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. How much does the brain of an average adult human being weigh?
A 5,000 - 6,000 grams
B 10,000 - 11,000 grams
C 50 - 100 grams
D 1,300 - 1,400 grams

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. Apple's latest product, iPhone 4 weighs
A 337 grams
B 37 grams
C 237 grams
D 137 grams

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget