Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

010 - Phobia - What are you afraid of?

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. A morbid fear of great heights
A Androphobia
B Neophobia
C Triskaidekaphobia
D Acrophobia

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. A morbid fear of dogs
A Cynophobia
B Traumatophobia
C Gynophobia
D Arachnophobia

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. Irrational fear of computers or technology
A Nyctophobia
B Logophobia
C Cyberphobia
D Claustrophobia

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. A morbid fear of spiders
A Xenophobia
B Acrophobia
C Arachnophobia
D Cynophobia

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. A morbid fear of the number 13
A Triskaidekaphobia
B Gynophobia
C Arachnophobia
D Neophobia

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. Fear of the dark or of night
A Cynophobia
B Gynophobia
C Nyctophobia
D Androphobia

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. A fear of foreigners or strangers
A Arachnophobia
B Logophobia
C Xenophobia
D Triskaidekaphobia

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. A morbid fear of women
A Logophobia
B Gynophobia
C Androphobia
D Claustrophobia

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. A morbid fear of battle or physical injury
A Arachnophobia
B Claustrophobia
C Traumatophobia
D Cyberphobia

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. A morbid fear of being closed in a confined space
A Claustrophobia
B Neophobia
C Arachnophobia
D Traumatophobia

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget