Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

009 - Bollywood Top 10 Songs of 2009

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. Tera hone laga hoon (Ajab Prem Ki Ghazab Kahani) - Identify the singer; music director
A Atif Aslam, Alisha Chinoi; Pritam Chakraborty
B Asha Bhosle ;Rajesh Roshan
C Shankar; Shankar-Ehsaan-Loy
D Alka Yagnik; Anu Malik

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. Chiggy Wiggy (Blue) - Identify the singer; music director
A Kylie Minogue, Sonu Niigaam; A.R. Rahman
B Shankar; Shankar-Ehsaan-Loy
C Himesh Reshammiya; Himesh Reshammiya
D KK; Pritam Chakraborty

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. Hadippa (Dil Bole Hadippa) - Identify the singer; music director
A Shankar; Shankar-Ehsaan-Loy
B Sukhwinder Singh, Sapna Awasthi; Bappi Lahiri
C Mika Singh, Sunidhi Chauhan; Pritam Chakraborty
D Kylie Minogue, Sonu Niigaam; A.R. Rahman

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. Emosanal Attyachaar (Dev D) - Identify the singer; music director
A Himesh Reshammiya; Himesh Reshammiya
B Bony Chakravarthy; Amit Trivedi.
C Kumar Sanu; Jatin Lalit
D Kylie Minogue, Sonu Niigaam; A.R. Rahman

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. Aal Izz Well (3 Idiots) - Identify the singer; music director
A Sukhwinder Singh, Sapna Awasthi; Bappi Lahiri
B KK; Pritam Chakraborty
C Sonu Niigaam, Swanand Kirkire, Shaan; Shantanu Moitra
D Kylie Minogue, Sonu Niigaam; A.R. Rahman

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. Hai junoon (New York) - Identify the singer; music director
A Himesh Reshammiya; Himesh Reshammiya
B KK; Pritam Chakraborty
C Sunidhi Chauhan; Anu Malik
D Sukhwinder Singh, Vishal Dadlani; Vishal Bhardwaj

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. Aahun aahun (Love Aaj Kal) - Identify the singer; music director
A Sunidhi Chauhan; Anu Malik
B Shankar; Shankar-Ehsaan-Loy
C Neeraj Shridhar; Pritam Chakraborty
D RDB, Manak-E, Selina; Pritam Chakraborty

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. Dhan te nan (Kaminey) - Identify the singer; music director
A Kumar Sanu; Jatin Lalit
B Himesh Reshammiya; Himesh Reshammiya
C Kylie Minogue, Sonu Niigaam; A.R. Rahman
D Sukhwinder Singh, Vishal Dadlani; Vishal Bhardwaj

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. Paisa Paisa (De Dana Dan) - Identify the singer; music director
A Mika Singh, Sunidhi Chauhan; Pritam Chakraborty
B RDB, Manak-E, Selina; Pritam Chakraborty
C Asha Bhosle; Rajesh Roshan
D Bony Chakravarthy; Amit Trivedi.

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. Masakalli (Delhi-6) - Identify the singer; music director
A Kumar Sanu; Jatin Lalit
B Bony Chakravarthy; Amit Trivedi.
C Sonu Niigaam, Swanand Kirkire, Shaan; Shantanu Moitra
D Mohit Chauhan; A.R. Rahman

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget