Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

015 - Identify the comic characters

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. He constantly muches carrots and has the power to alter reality at will (these powers only work if he uses them for good),
A Bugs Bunny
B Woody Woodpecker
C Pink Panther
D Popeye

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. He is a middle-aged sailor, with a screwed-up face who eats a whole can of spinach for loads of strength.
A Top Cat
B Popeye
C Felix the cat
D Bugs Bunny

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. He is a lazy, obese, selfish, anthropomorphic orange tabby cat who enjoys eating, sleeping, and tormenting his owner and the owner's dog.
A Felix the cat
B Tom (Tom and Jerry)
C Garfield
D Top Cat

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. He is a small but fearless and cunning warrior, ever eager for new adventures, one of the smartest (and sanest) members of the village, and so usually chosen for any dangerous, important or exotic mission.
A Superman
B Batman
C Tintin
D Asterix

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. He is a young reporter with neutral attitudes who becomes involved in dangerous cases in which he takes heroic action to save the day.
A Dexter
B Pink Panther
C Tintin
D Dilbert

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. He is a boy genius who maintains a lab behind his bookshelf, in which he invents strange chemicals, robots, rockets etc...
A Dexter
B Dilbert
C Popeye
D Tintin

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. He is a yellow, good-natured canary with long lashes and high pitched voice who can become downright malicious and devious when threatened by a cat.
A Tweety
B Woody Woodpecker
C Daffy Duck
D Chilly Willy

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. He is a precocious but lovable, freckle-faced five-and-a-half-year-old boy with a penchant for mischief, his wide-eyed curiosity, his innocent, bluntness and youthful energy always leading him trouble wherever he goes.
A Calvin
B Hobbes
C Dexter
D Dennis

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. He is a magician who relies on his powers of hypnotism and illusion to combat crime.
A Spiderman
B Batman
C Mandrake
D Phantom

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. He is a stereotypical technically-minded unattractive single male who understands engineering well and has good ideas, but ignored at work, and struggles with his romantic life.
A Dexter
B Tintin
C Popeye
D Dilbert

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget