Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

016 - India Facts

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. State with maximum number of districts in India
A Uttar Pradesh
B Andhra Pradesh
C Madhya Pradesh
D Maharashtra

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. Largest union territory in India
A Andaman & Nicobar Islands
B Lakshadweep
C Chandigarh
D Daman and Diu

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. Largest district in India
A Mumbai (Maharashtra)
B Kachchh (Gujarat)
C Firozpur (Punjab)
D Jodhpur (Rajasthan)

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. State with least number of districts in India
A Kerala
B Assam
C Punjab
D Goa

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. Most literate state in India
A Mizoram
B Bihar
C Kerala
D Tamil Nadu

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. Most populous city in India
A Delhi
B Mumbai
C Kolkata
D Bengaluru

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. Largest state in India
A Rajasthan
B Maharashtra
C Andhra Pradesh
D Madhya Pradesh

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. Smallest district in India
A North Goa
B Mahe (Pondicherry)
C Coorg
D South Goa

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. Smallest state in India
A Nagaland
B Tripura
C Sikkim
D Goa

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. Most populated state in India
A Uttar Pradesh
B Maharashtra
C West Bengal
D Bihar

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget