Loading. Please wait...

QuizMeBETA

 challenge yourself !!! 

019 - Someone who...(Part 1)

Quiz Result

You've scored
Total Marks Scored:
Total Correct Answer(s):
Total Incorrect Answer(s):
Total Not Attempted:
Show feedback | Take this Quiz Again

Question:

01. Someone who denies the existence of god
A fatalist
B atheist
C sciolist
D pessimist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

02. Someone who obtains pleasure from inflicting pain or others
A fatalist
B teetotalist
C sadist
D illusionist

Feedback:

Correct Answer: C
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

03. A person with unusual powers of foresight
A racist
B theist
C optimist
D illusionist

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

04. Anyone who submits to the belief that they are powerless to change their destiny
A optimist
B fatalist
C sadist
D atheist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

05. Someone who acts speaks or writes in an amusing way
A egoist
B humorist
C monotheist
D spiritualist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

06. A person who speaks more than one language
A protagonist
B linguist
C fatalist
D feminist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

07. Someone who insists on great precision and correctness (especially in the use of words)
A sadist
B misanthropist
C fascist
D purist

Feedback:

Correct Answer: D
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

08. A powerful person who shows favoritism to relatives or close friends
A ironist
B nepotist
C spiritualist
D feminist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

09. Someone who walks about in their sleep
A noctambulist
B imperialist
C fascist
D monotheist

Feedback:

Correct Answer: A
Your Answer:
Marks Scored:

Question:

10. The principal character in a work of fiction
A imperialist
B protagonist
C narcissist
D fascist

Feedback:

Correct Answer: B
Your Answer:
Marks Scored:

<< PREVIOUS  SUBMIT  NEXT >>
QuizMe(Beta) © 2010 Mohan Sundararaju

0 Comment(s):

Loading TOC. Please wait....
-------
Quick Facts About QuizMe
1. What is QuizMe?
A. QuizMe is a simple quiz on any topic that can be taken by anyone either online (via this site) or offline (via shared HTML file).

2. How long does it take to finish one quiz?
A. As the no. of questions are usually 5, it hardly takes a minute to complete one quiz.

3. Are my scores saved?
A. No, scores or not saved. If you wish, you can leave a comment about your score and feedback.

4.How can I contact the author?
A. You can send an email to itsquizme@gmail.com
This Week's Poll

Which came first?

Followers

Follow by Email

Followers

About
My photo
A mechanical engineer by education, a software engineer by profession and a techie by passion.
Page Hits
Most Recent Comments

Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
There was an error in this gadget